egy érdekes történet a közelmúltból...

 

Tegnap beszélgettem, egy kedves ismerősömmel akiről elmondható, hogy nagyon megzuhant az elmúlt egy évben. Iszogattunk, borozgattunk és lassan előjött a bajával.

Történt egyszer egy számlanyitás ennél a cégnél. Furcsa volt, hogy a fele csehül a fele magyarul van és iszonyat hosszú. Aláírta és kérdezet sokmindent, de nem nagyon kapott választ. Végzett és hazament. Majd 42000 USD-t küldött a céghez. Fél év alatt ez az összeg 478 USD-ra csökkent. Ennyi pénze maradt.

Most a jogászok segítségét kérte, mert szerinte (és szerintem is) elmaradt a megfelelő mennyiségű és minőségű tájékoztatás. Természetesen nincs semmi nyoma a beszélgetéseken sem.

Ez már többször előfordult ezzel céggel és ügyfeleikkel. Azt is mondhatnánk mindig ez a vége. Aki a capital(afin)partnershez megy az keresztet vethet a pénzére!!! A kérdés csak az, hogy a PSZÁF ezt az egész ámokfutást miért hagyja???!!!

 

Szerző: SCM999  2009.01.23. 10:22 4 komment

Címkék: capital partners afin

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatospenzugy.blog.hu/api/trackback/id/tr6897238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moneyworld 2009.01.23. 11:16:03

Gondolom, hogy ez nem vígasztal senkit, de nem egy szerencsétlen embert ismerek, akik ennél többet is veszítettek... Bár néhányukkal részben sikerült már feledtetni a fájdalmat :)

Clearman 2009.02.03. 14:21:04

Pontosan ezt kérdezem én is, hogy miért nem tesz senki semmit ez ellen az agresszív szélhámos banda ellen???
Valószínűnek tartom, hogy a cseh felügyelet alá tartoznak. Afin Hu Kft néven működnek de Csehországban "forgatják" az áldozatok pénzeit.
Engem is súlyosan megtévesztettek és megkárosítottak és azóta is zaklatnak telefonon és e-mailben.
A Fővárosi Bíróság elfogult bírónőinek "igazságszolgáltatásából" meg köszönöm nem kérek.

SCM999 2009.02.04. 14:07:40

@Clearman: igen sajnos nagyon nehéz ezzel mit kezdeni. Az ember azt hinné, hogy nem lehet már átverni az embereket, de sajnos bizonyított tény, hogy 10 évente mindig jön egy ilyen bagázs...

moneyworld 2009.02.06. 22:23:09

@SCM999: az a baj, hogy nem 10 évente van egy ilyen, hanem évente 10 új ilyen keletkezik :)
süti beállítások módosítása